Vandaag is zaterdag 19 juni  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 17 t/m zondag 25 oktober 2020    Evangelie van 2020-10-17
 titelJongeren- en gezinsbedevaart *AFGELAST*
beschrijving

In de herfstvakantie van 2020, van 17 oktober tot en met 25 oktober, gaan we met onze bisschop Mgr. De Korte en met gezinnen & jongeren uit het bisdom op bedevaart naar Lourdes. Het programma van deze bedevaart is speciaal afgestemd op gezinnen en jongeren. Het zal een mix worden van gezamenlijke activiteiten en momenten voor het eigen gezin of de eigen groep waarmee u op reis gaat.

Op bedevaart gaan met elkaar versterkt het eigen geloof, alsook de onderlinge band. Parochies en groepen die eerder op bedevaart zijn gegaan, hebben ervaren dat samen op weg gaan een stevige basis legt voor (uitbreiding van) het gezinspastoraat in de geloofsgemeenschap. We zijn daarom blij met deze Lourdesbedevaart en nodigen u van harte uit om er aan deel te nemen.

Informatieavond op 8 januari 2020
Voor allen die geïnteresseerd zijn in deze gezins- en jongerenbedevaart, organiseren we een informatieavond op woensdag 8 januari om 20.00 uur op het bisdomkantoor, Parade 11 te ’s-Hertogenbosch.

Tijdens deze avond vertellen we u meer over het programma van de bedevaart. Ook zullen we uitgebreid ingaan op fondswerving. Hoewel de prijzen voor deelname zo laag mogelijk zijn gehouden, is het voor menig gezin vanwege de kosten niet haalbaar om deel te nemen. Er zijn echter mogelijkheden om deelnemers tegen een sterk gereduceerde prijs mee te laten gaan.

Op deze avond wordt tevens de mogelijkheid gegeven om in te tekenen voor een vervolgbijeenkomst in de parochie, verzorgd door een medewerker van het bisdom. Tijdens die bijeenkomst kan nadere informatie worden gegeven om gezinnen en jongeren te enthousiasmeren. Deze vervolgbijeenkomsten in de parochies worden gepland in de maanden februari en maart 2020.

Juist als u nog twijfels heeft, vanwege praktische en/of financiële hobbels die u voorziet, bevelen we de informatieavond op 8 januari 2020 van harte aan. Kom luisteren naar wat de mogelijkheden zijn.

Laat u door het enthousiasme van anderen raken; menig hobbel lijkt dan toch te nemen. Graag aanmelden voor deze avond via het secretariaat van het bisdom, bij mevrouw Anja van der Els.

info

Anja van der Els
avdels@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl/leef-je-geloof/bedevaart

info@huisvoordepelgrim.nl
www.huisvoordepelgrim.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl