Vandaag is zondag 15 december
3e zondag vd Advent - Gaudete
 

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 23 juni    Evangelie van 2019-06-23
begintijd09:00 uur
 titelSacramentsprocessie Voerendaal
beschrijving

De sacramentsprocessie trekt zondag 23 juni door Voerendaal. Dit jaar heeft de tocht het thema ‘Geven jullie hun maar te eten!’ meegekregen.

Voorafgaand aan de processie begint om 9.00 uur eerst een H.Mis, die wordt opgeluisterd door Jubilate Deo, in de Sint Laurentiuskerk. De route loopt vanaf de Tenelenweg via het Laurentiusplein met rustaltaar en de Tenelenweg naar de Wachtendonkstraat, waarna de afsluiting plaatsvindt bij Zorgcentrum ’t Brook. Na afloop is er frühshoppen, koffie, broodjes en voor de kinderen een ijsje.

info

johngulpen@wxs.nl

locatieSint Laurentiuskerk, Kerkplein 37
plaatsVoerendaal (Limburg)
postcode63
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl