Vandaag is zondag 15 december
3e zondag vd Advent - Gaudete
 

categorie categorie processie
processie
wanneerdonderdag 20 juni    Evangelie van 2019-06-20
(Sacramentsdag)
begintijd19:00 uur
 titelSacramentsprocessie Weert
beschrijving

Op de dag dat de Wereldkerk Sacramentsdag viert, donderdag 20 juni, trekt door de binnenstad van Weert de Sacramentsprocessie. De bidtocht wordt voorafgegaan door een feestelijke H. Mis in de dekenale Sint-Martinuskerk, die om 19.00 uur begint.

Meer dan 25 groepen nemen aan de processie deel. Via de Langstraat, de Wilhelminasingel en het St. Raphaelpad gaat de stoet naar de Nieuwe Markt en van daar via de Meikoel en de Maasstraat naar de tuin van het klooster van de zusters Birgittinessen. Hier wordt het Allerheiligst Sacrament over een bloemtapijt gedragen en worden de aanwezigen gezegend. Daarna is er een informele ontmoeting in de tuin. Iedereen is van harte welkom.

info
locatieSint-Martinuskerk, Markt 8
plaatsWeert (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl