Vandaag is zaterdag 7 december  

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 23 juni    Evangelie van 2019-06-23
begintijd11:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelSint-Jansprocessie voor jongeren Laren
beschrijving

Graag nodigen wij je uit op zondag 23 juni 2019 voor een FEESTELIJKE dag in Laren met het thema: Meet the Lord today!

Beleef WALK,PRAY,ENJOY: inspirerende gasten/ sprekers, zingen, bidden, openluchtmis, ontmoet veel jongeren, processie, een spetterende COOLING DOWN..

Onze gasten: Priester Koos Smits, Priesterstudent Clemens van Lier, Jongerenkoor Corbulo en meer..
Meld je vandaag nog aan via Facebook.

Be our guest: WALK,PRAY,ENJOY!

Programma
Walk, Pray, Enjoy Op zondag 23 juni is er een hartelijk ontvangst van alle deelnemers aan het Jongerenprogramma in het Brinkhuis naast de Basiliek. Vanaf 9.30 uur kun je binnenlopen voor koffie/ thee en een lekkere koek van de Warme Bakker. Om 10.00 uur start het voorprogramma met ‘de Aftrap!’

Na de introductie zullen we met de hele jongerengroep vanuit het Brinkhuis de processie instromen, en trekken we gezamenlijk op naar het Sint Janskerkhof.

Op het Sint Janskerkhof, buiten het centrum van Laren wordt een ‘openlucht mis’ gehouden. Deze Eucharistieviering willen we natuurlijk als Jongerengroep beleven. Mgr Hendriks zal de viering voorgaan.

Na de viering trekt de processie terug naar de Basiliek in het centrum van Laren alwaar de processie wordt afgesloten in de kerk. Zoals ieder jaar wordt het jongerenprogramma muzikaal versterkt. Dit keer zal jongerenkoor Corbulo ons programma versterken.

Tot slot.... hebben we een ‘Cooling-down Party’ in de achtertuin van de Pastorie voor alle deelnemers aan het Jongerenprogramma: Walk, Pray, Enjoy!

info

www.sintjansprocessie.nl/jongeren

locatie
plaatsLaren (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl