Vandaag is zondag 15 december
3e zondag vd Advent - Gaudete
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 6 juli    Evangelie van 2019-07-06
begintijd17:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelBBQ Jongerenplatform - Being available
beschrijving

Lekker eten, jouw vrienden ontmoeten, een stukje verdieping en een pubquiz! Zaterdag 6 juli is het weer zover, de jaarlijkse, feestelijke seizoensafsluiting! We gaan naar het vrolijke en gezellige Heerhugowaard - de Noord, waar de jongerengroep Sanctus Virgilius huisvest. Zij weten als geen andere jongerengroep hoe je een feestje moet bouwen en hebben zelfs hun eigen bierbrouwerij. Vier jij dit met ons mee?

We beginnen om 17:00 uur met een inloop en een inleiding van pastor Ignas Tilma over het thema ’Being available’. Na de inleiding hebben we een kort moment van aanbidding. Dan gaat het gebeuren, het vlees wordt op de BBQ gelegd en gebakken. Tijd voor een lekker stukje vlees, een heerlijke salade en natuurlijk het moment om met jouw vrienden bij te kletsen!

Nadat je het laatste stukje vlees hebt weg gekauwd dagen we jou en jouw vrienden uit om tegen elkaar te strijden in een pubquiz. Win jij de overwinning? Rond een uur of tien is het feest afgelopen en ga jij hopelijk met een gelukzalig gevoel naar huis en de vakantie in.

Details
Wie: 16-30 jaar
Wat: Seizoensafsluiting
Waar: Middenweg 541, Heerhugowaard - De Noord
Wanneer: 6 juli
Hoe laat: 17:00-22:00 uur
Entree: € 10

info

www.jongekerk.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieMiddenweg 541, Heerhugowaard - De Noord
plaatsHeerhugowaard (Noord-Holland)
postcode17
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl