Vandaag is vrijdag 10 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Huis voor de Pelgrim

Huis voor de Pelgrim

Website E-mail

Raadhuisplein 1 6226 GN Maastricht (043) 321 57 15

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 27 september t/m dinsdag 1 oktober 2019    Evangelie van 2019-09-27
 titelBedevaarttriduum Banneux
beschrijving

Ga met het Huis voor de Pelgrim mee naar het Triduüm te Banneux, België van vrijdag 27 september t/m dinsdag 1 oktober 2019.

Verblijf
In Banneux verblijft u in het moderne en goed uitgeruste gastenverblijf ’Hospitaliteit Banneux Notre-Dame’. De accommodatie beschikt over tweepersoonskamers met toilet en douche en over voorzieningen voor pelgrims die verzorging nodig hebben. Daarvoor zorgt ons team van enthousiaste vrijwilligers.

Prijs
Vijfdaagse bedevaart naar Banneux: € 310
Toeslag 1-persoonskamer: € 40

info

huisvoordepelgrim.nl/onze-reizen/banneux/overzicht

organisatieHuis voor de Pelgrim
locatie
plaatsBanneux (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl