Vandaag is vrijdag 6 december
Sinterklaas
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerwoensdag 14 augustus    Evangelie van 2019-08-14
(Heilige Maximiliaan Kolbe)
begintijd15:00 uur
 titelConferentie Gabriele Kuby
beschrijving

In Abdij ten Putte te Gistel, België houdt op woensdag 14 augustus - aan de vooravond van het feest van Maria Tenhemelopneming - een conferentie met Gabriele Kuby.

Gabriele Kuby is een Duitse schrijver en socioloog. Ze is een katholieke bekeerling en genoteerd voor orthodoxe of traditionalistische katholieke standpunten over seksualiteit en gender, die worden vermeld in werken als The Global Sexual Revolution: The Destruction of Freedom in the Name of Freedom.

Na de conferentie is er een Medjugorgje-avond met bezinning, aanbidding, gebed en zang en met nachtaanbidding in de abdijkerk tot 7 uur ’s morgens.

info

059 / 27 86 71
info@moedervanvrede.be
www.moedervanvrede.be

www.godelievevangistel.be/evenement/conferentie-gabriele-kuby-en-medjugorgje-avond

locatieAbdij ten Putte
plaatsGistel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl