Vandaag is maandag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 15 juni 2019    Evangelie van 2019-06-15
begintijd11:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelDag voor blinden en slechtzienden
beschrijving

Mede door de inzet van velen is het dit jaar voor de 85e keer mogelijk om in Sweikhuizen de jaarlijkse Blindendag te houden, een dag voor blinden en slechtzienden. De ‘Blindendag’ werd in het leven geroepen door pater Lucianus, die zelf ten gevolge van een medische misgreep blind werd.

De dag begint om 11.00 uur met een ontvangst op het Odiliaplein, aansluitende processie naar en H. Mis in de kerk. Om 12.30 uur wordt een koffietafel aangeboden aan de aanwezigen door de gemeenschap van Sweikhuizen en om 14.15 uur is een concert voorzien. Om 15.00 uur wordt een plechtig Lof gehouden met oogzegening, waarna koffie/thee met Limburgse vlaai in het Rector Raevenhuis. 

Deelnemers worden verzocht zich voor 10 juni aan te melden per e-mail.

info

blindendagsweikhuizen@gmail.com
www.bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatieOdiliaplein
plaatsSweikhuizen (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl