Vandaag is donderdag 23 januari  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
VNB

VNB

Website E-mail

VNB is al in 1883, als eerste Nederlandse bedevaart­organisatie, gestart met het organiseren van bedevaarten en kan dus bogen op een ruime ervaring.

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie.

Tel. algemeen (073) 681 81 11
Fax (073) 681 81 10

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 17 t/m vrijdag 23 augustus 2019    Evangelie van 2019-08-17
 titelKinder/jongerenreis naar Lourdes
beschrijving

7-Daagse bedevaart naar Lourdes. Ontdek Lourdes met een gezellige groep kinderen en jongeren t/m 30 jaar. Speurtocht, shoppen, terrasje pakken maar natuurlijk ook samen bidden, samen vieren, Lourdes ontdekken. De plek waar de hele de aarde raakt.

Lourdes
Heb jij weleens van Lourdes gehoord? Het is een van de grootste katholieke bedevaartplaatsen waar je minstens één keer in je leven geweest moet zijn. Die kans heb jij nu met deze reis speciaal voor jongeren t/m 30 jaar. Een buitenkans voor jou om op vakantie te gaan zonder je ouders en plezier te maken. Natuurlijk mogen je ouders wel mee. Heb jij zorg nodig? Ook dan kun je mee! Want er gaan deskundige vrijwilligers mee die jou tijdens de reis kunnen helpen.

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze reis zullen we zoveel mogelijk leuke dingen doen zoals rondstruinen in souvenirwinkeltjes, lekker een terrasje pakken en gezellige groepsactiviteiten zoals een speurtocht! Maar natuurlijk hoort samen vieren en samen bidden er ook bij. En om het helemaal compleet te maken zal er ook een bonte avond plaatsvinden. Dat wordt pas lachen. Als je een muziekinstrument bespeelt neem deze dan mee! Zo kunnen we met z’n allen muziek maken. Wat is nou leuker dan dat? Kom jij mee om het nog gezelliger te maken?

Jij mag iedereen meenemen. Dus nodig broers, zussen, vriend(in) of je ouders uit! Wanneer je op reis gaat naar Lourdes word je ingedeeld in een groep van maximaal 12 leeftijdsgenoten.

De indeling van de groepen word gemaakt op basis van: je leeftijd, je persoonlijke wensen en je verwachtingen. Na de inschrijving ontvang je een vragenlijst waarop je al jouw persoonlijke wensen kunt aangeven. Je slaapt, eet en ontspant tijdens de reis met elkaar in dezelfde accommodatie. Programma onder voorbehoud.

Deelnemen
Kun jij korte afstanden lopen in een normaal tempo (eventueel met ondersteuning
van rollator)? Kun jij met geringe ondersteuning een trap op- en aflopen en kun jij zelfstandig instappen in een vervoermiddel? Dan kun jij deelnemen aan deze reis.

info

Dianne van Klink
(06) 411 322 76
www.vnb.nl

organisatieVNB
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl