Vandaag is donderdag 14 november  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 14 juli    Evangelie van 2019-07-14
begintijd16:00 uur
 titelAanbidding en biechtgelegenheid
beschrijving

Zondag 14 juli is er in de Sint Jacobus de Meerderekerk om 16.00 uur Aanbidding met Biechtgelegenheid en gebed voor persoonlijke noden.

De Aanbidding van het Allerheiligst Sacrament zal een uur duren, van 16.00 tot 17.00 uur. Tijdens (en eventueel na) de Aanbidding kunt u het Sacrament van Boete en Verzoening ontvangen en zijn er verschillende gebedsteams aanwezig om voor uzelf en voor uw naasten te bidden. Tijdens de Aanbidding is de Heer in ons midden en in Zijn Aanwezigheid zullen de gebedsteams hun gebeden verrichten.

Tevens zullen er aanbiddingsliederen worden gezongen, afgewisseld met instrumentale muziek. Daarnaast zijn er momenten van stilte waarin we de Heiligheid en Aanwezigheid van de Heer mogen ervaren. Is het immers geen voorrecht onze vragen, zorgen en noden bij de Heer neer te leggen? We nodigen u daarom graag uit deel te nemen aan dit uur van Aanbidding en vrienden, kennissen en medeparochianen hierop opmerkzaam te maken.

Pater Johnnes Pio csj, Pater Johan csj, Lore Olgers en Mary Jansen.

Sint Jacobus de Meerderekerk
Parkstraat 65a, Den Haag

info

(070) 360 55 92
jacobus@rkdenhaag.nl

locatieSint Jacobus de Meerderekerk, Parkstraat 65A
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl