Vandaag is zondag 15 december
3e zondag vd Advent - Gaudete
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 20 juni    Evangelie van 2019-06-20
(Sacramentsdag)
begintijd20:00 uur
 titelGeloofsavond Neocatechumenale Weg
beschrijving

De missiegezinnen van de Neocatuchumenale Weg nodigen u van harte uit voor vier geloofsavonden, die plaats zullen vinden in de Parochie van Onze Lieve Vrouw Sterre der Zee op 6, 13, 20 en 27 juni om 20:00 uur, adres Stokstraat 46a.

Wij zullen ingeleid worden in het mysterie van ons doopsel. Het eerste sacrament is de deur geweest naar en de grondpilaar van ons geloof. Toch is het een sacrament, dat wij nauwelijks kennen. Wij worden uitgenodigd een weg te beginnen om Jezus Christus en zijn Kerk beter te leren kennen.

De deelname aan de geloofsavonden is gratis.

info

www.sterre-der-zee.nl

locatieStokstraat 46a
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl