Vandaag is vrijdag 15 november  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerzaterdag 14 september    Evangelie van 2019-09-14
(Kruisverheffing)
begintijd08:30 uur
eindtijd17:30 uur
 titelGebedsdag - Vrouwe van alle Volkeren
beschrijving

Met de hartelijke instemming van zijne eminentie kardinaal Rainer Maria Woelki nodigen wij u ook dit jaar weer uit voor de gebedsdag ter ere van de Moeder van alle Volkeren op zaterdag 14 september 2019 in Düsseldorf.

In Fatima beloofde de Koningin van de Rozenkrans in de boodschap van 13 juli 1917 „Maar aan het eind zal mijn Onbevlekt Hart zegevieren“. De uiteindelijke overwinning over het kwaad zal dan ook door Maria, die de kop van de slang zal verpletteren, plaatsvinden - zo heeft God beloofd. Maar deze overwinning komt niet zonder onze medewerking. In de boodschappen van Amsterdam roept onze Moeder ons op tot een „wereldactie“ waarmee wij haar helpen deze overwinning van de liefde onder alle volkeren tot stand te brengen.

Belangrijkste doel van deze gebedsdag is de weg en de middelen die God ons door Maria biedt beter te kunnen zien om daarna met hernieuwde ijver mee te helpen Gods heilsplannen voor onze tijd te verwezenlijken.

Programma
08.30 uur - Eucharistische aanbidding
09.30 uur - Getuigenissen uit de hele wereld
10.30 uur - Presentatie door pater Paul Maria Sigl
12.00 uur - Middagpauze
13.30 uur - Eucharistische aanbidding
14.00 uur - Tweede deel van de presentatie
15.00 uur - Heilig uur van de Goddelijke Barmhartigheid
16.00 uur - Pontificale Hoogmis
Ter afsluiting: toewijding aan het Onbevlekt Hart van Maria

Gelegenheid tot biechten is er vanaf 8.00 uur de gehele dag door.

Alle bijdragen aan de gebedsdag worden tegelijkertijd in verscheidene talen vertaald: Nederlands, Engels, Frans en Italiaans.

Naar Düsseldorf worden er o.a. vanuit Amsterdam en Limburg weer busreizen georganiseerd.

info

www.de-vrouwe.info/nl/duesseldorf-2019

locatieMitsubishi Electric Halle, Siegburger Strasse 15
plaatsDusseldorf
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl