Vandaag is zaterdag 25 januari  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerdonderdag 26 t/m zaterdag 28 maart    Evangelie van 2020-03-26
 titelSymposium Franciscus economie
beschrijving

Paus Franciscus nodigt jonge economen en ondernemers uit de hele wereld uit om samen met hem in Assisi na te denken over ‘nieuwe vormen van economie en ontwikkeling, om de wegwerpcultuur te bestrijden en stem te geven aan de stemlozen’.

Van 26 tot 28 maart 2020 wil Franciscus in Assisi met hen een pact sluiten en ‘een wereldwijd proces’ in gang zetten. Niet alleen met christenen, maar samen met ‘alle mensen van goede wil’. Thema van de bijeenkomst is ‘Franciscus’ economie’, een verwijzing naar de 13e-eeuwse heilige uit Assisi.

info

www.vatican.va

locatie
plaatsAssisi (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl