Vandaag is maandag 6 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerdonderdag 30 mei 2019    Evangelie van 2019-05-30
(Hemelvaartsdag)
begintijd11:45 uur
eindtijd15:30 uur
 titel50-jarig jubileum pastoor Cor Mennen
beschrijving

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019, viert emeritus pastoor C. Mennen zijn 50 jarig priesterfeest. Op deze dag celebreert hij de Heilige Mis om 11.45 uur in de kathedrale basiliek van Johannes Evangelist (Sint-Jan), Torenstraat 16 te ’s- Hertogenbosch.

In de meimaand-Mariamaand staat de Onze Lieve Vrouw van Den Bosch voorin de kathedraal. Het jubileumfeest is uitstekend te combineren met een bedevaart naar de Zoete Moeder.

Aansluitend is er een receptie in het Sint-Janscentrum, Papenhulst 4, schuin achter de kathedraal, tot 15.30 uur.

Iedereen is hier van harte welkom om dit feest samen met hem te vieren. Natuurlijk kunt u ook een persoonlijk gelukwens sturen naar de jubilaris. Dit kan via de parochie, t.a.v. Dhr. C. Mennen, Koornstraat 6, 5341 BR Oss.

Uw komst is het fijnste cadeau! Meer is niet nodig.
Wilt u toch iets geven, denk dan aan een cadeaubon.

info

www.mariajohannes.nl

locatieSint-Janskathedraal Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl