Vandaag is donderdag 22 augustus
Maria Koningin
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 19 mei    Evangelie van 2019-05-19
begintijd10:00 uur
 titelJubileumfeest 10 jaar KSU
beschrijving

Lieve KSU’ers en alumni,

Het iets moois om je te realiseren dat de KSU al 10 jaar bestaat! Met elkaar zijn wij nog steeds een actieve, wisselende groep studenten die, samen met de broeders en zusters van Sint Jan, als onderdeel van de wereldkerk het geloof beleven, verdiepen en uitdragen in het mooie Utrecht.

Wij willen in dit jubileumjaar van de gelegenheid gebruik maken om samen te komen met iedereen die onderdeel is of heeft uitgemaakt van de KSU. Dit om de afgelopen tien jaar met elkaar te vieren, herinneringen op te halen en uit dankbaarheid voor wat ons gegeven is.

De dag zal beginnen met de Heilige Mis om 10.00 uur in de Majellakerk en wordt voortgezet in het Leerhuis. Voor wat lekkers te eten en te drinken zal worden gezorgd!

Feestelijke groet en hopelijk tot 19 mei!

info

www.ksutrecht.nl
Facebook.com/KatholiekeSU

locatieKatholieke Studenten Utrecht, Vleutenseweg 517
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl