Vandaag is donderdag 22 augustus
Maria Koningin
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerwoensdag 22 mei    Evangelie van 2019-05-22
begintijd19:15 uur
eindtijd22:00 uur
 titelMarriage Course-regiotraining
beschrijving

Op woensdag 22 mei vindt in Heerlen een zogeheten Mariage Course-regiotraining plaats. De Marriage Course is een internationaal initiatief voor kerken om huwelijken en relaties te begeleiden en te versterken. Tijdens de training komen thema’s als ‘communicatie’, ‘conflicten oplossen’ en ‘vergeving’ aan bod.

De regiotraining is bedoeld voor pastores, vertegenwoordigers van parochies en potentiële cursusleiders, die meer willen weten over de Marriage Course en hoe parochies met deze cursus aan de slag kunnen gaan. Tijdens de bijeenkomst in Heerlen wordt besproken wat de Marriage Course is, hoe je een Marriage Course organiseert en hoe de cursus er in de context van een plaatselijke kerk uit kan zien.

De bijeenkomst vindt plaats op 22 mei om 19.15 uur in ’t Leiehoes aan de Limburgiastraat 36 in Heerlen. Deelname is gratis.

Programma
19.15 uur - Inloop
19.30 uur - Start programma
22.00 uur - Einde programma

info

www.alphanederland.org/evenementen

locatieHet Leiehoes, limburgiastraat 36
plaatsHeerlen (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl