Vandaag is vrijdag 3 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari    Evangelie van 2020-01-31
(Heilige Don Bosco)
 titelVormselweekend Bisdom GL
beschrijving

Nadat alle vormelingen elkaar beter hebben leren kennen op de Martinusdag, kunnen ze elkaar weer zien tijdens het vormselweekend in Appelscha. (31 januari 2020 t/m 2 februari 2020).

Als je de Martinusdag leuk vindt... het vormselweekend ‘Meer!’ wordt nog veel leuker. Meer sport, meer spel, meer tijd om elkaar te leren kennen en vrienden te maken. Meer leren, meer vieren, samen eten en ontspannen. We zijn van 31 januari – 2 februari 2020 te gast in Appelscha in kampeerboerderij ‘Nijsingh’, waar we met het bisdom vaker zijn geweest. Met een bos en eigen sportvelden. Ook de bisschop komt weer en dezelfde begeleiders die meewerken aan de Martinusdag.

De kosten zijn €35 pp. als je alleen naar het weekend komt. Het is €30 als je op de Martinusdag bent geweest.

info

jongeren@bisdomgl.nl
bisdomgl.nl/jongeren

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatie
plaatsAppelscha (Friesland)
postcode84
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl