Vandaag is donderdag 22 augustus
Maria Koningin
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 21 mei    Evangelie van 2019-05-21
begintijd20:00 uur
 titelNPV Lezing - prof. Van der Ent
beschrijving

De NPV-lezingen geven vanuit christelijk perspectief duiding aan medisch-ethische ontwikkelingen en actuele zorgthema’s. De lezing heeft dit jaar als titel ‘Gezondheidszorg tussen maakbaarheid en breekbaarheid’ en wordt verzorgd door prof. dr. C.K. (Kors) van der Ent. Als kinderarts zag hij veel kinderen geboren worden én overlijden. Hij werkt al zijn hele carrière op het snijvlak van wat medisch en ethisch verantwoord kan en wat niet kan.

In de lezing komen vragen aan de orde als: ‘Mag alles wel wat er medisch kan?’, ‘Wat zijn de grenzen voor christenen daarbij?’ en ‘Is het denkbaar dat het leven in de toekomst echt ‘maakbaar’ wordt?’ Het belooft een informatieve en boeiende avond te worden rond thema’s die even spannend als actueel zijn.

Iedereen is van harte welkom! De toegang is – na aanmelding –  gratis.

Locatie: De Schakel, Oranjelaan 10, 3862 CX Nijkerk
aanvang: lezing 20.30 uur, inloop vanaf 20.00 uur

info

npvzorg.nl/agenda/npvlezing

locatieDe Schakel, Oranjelaan 10
plaatsNijkerk (Gelderland)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl