Vandaag is donderdag 22 augustus
Maria Koningin
 

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 19 mei    Evangelie van 2019-05-19
begintijd15:00 uur
 titelGrote / Gildenprocessie OLV van Ommel
beschrijving

Op zondag­middag 19 mei trekt om 15.00 uur weer de Grote / Gildenprocessie door de straten van Ommel. Net als vorig jaar zijn de Grote processie en de Gildenprocessie samen­gevoegd. Deze middag is het hoogtepunt van de meimaand in Ommel!

Bruidjes en deelnemers
Voor deze bijzondere processie hebben wij veel deelnemers nodig. Naast de vele gildebroeders- en zusters die meelopen in de processie, zijn er ook misdienaars (jong en oud) en kleine bruidjes nodig om de processie compleet te maken. Voor de misdienaars is er passende kleding en de kleine bruidjes dragen daarbij de authentieke bruidsjurkjes van de processie. Zij mogen bloemblaadjes op de weg strooien. Na de processie is er ook een gezellig samenzijn in de tuin van de pastorie. Alle deelnemers zijn daar van harte welkom en er wordt voor een hapje (friteswagen) en een drankje gezorgd.

Aanmelden
Wil je meelopen in de Grote / Gildenprocessie? Neem dan z.s.m. contact op. Er zijn ook vele vrijwilligers nodig - help je mee?

info

Petra Berkers
(0493) 69 54 66
(06) 18 69 47 61
petrabertusberkers@kpnmail.nl

Christa Aarts
(06) 57 27 83 46
christa.a@kpnmail.nl

www.mariavanommel.nl

locatieO.L. Vrouw Presentatiekerk, Marialaan 16
plaatsOmmel (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl