Vandaag is zondag 26 mei  

categorie categorie Lezing
lezing
Kerk in Nood (ACN Nederland)
(Kerk in Nood)

Kerk in Nood (ACN Nederland)

Website E-mail

Kerk in Nood ondersteunt christenen over de hele wereld waar zij worden vervolgd of onderdrukt of waar zij in pastorale nood zijn.

Peperstraat 11-13
5211 KM  's-Hertogenbosch
(073) 613 08 20
info@kerkinnood.nl
www.kerkinnood.nl

Abdij van Park 5
B-3001 Leuven
016/39 50 50
info@kerkinnood.be
www.kerkinnood.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 19 maart    Evangelie van 2019-03-19
(Heilige Jozef)
begintijd19:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelLezing - Venezuela, hoop doet leven
beschrijving

Deze Vastentijd steunt de parochie Heilige Willibrordus de mensen in Venezuela; met medicijnen, voedsel en Misintenties. Zo kunnen priesters de mensen nabij zijn en hen helpen, zowel geestelijk als materieel.

U kunt uw bijdrage voor deze actie in de Vastentijd overmaken op NL76 RABO 0140 4122 98 t.n.v. parochiebestuur H. Willibrordus o.v.v. ‘Actie Venezuela’ (omdat de parochie een ANBI-status heeft, is uw gift voor de belasting aftrekbaar.)

Venezuela lijdt: economisch, politiek en menselijk. Er is een groot tekort aan voedsel en medicijnen, maar ook aan geestelijke hulp. De Kerk steunt er mensen waar mogelijk: geestelijk en als het kan ook met materiële hulp, soms met gevaar voor eigen leven.

Maak kennis met de ontwikkelingen en het verhaal van een Franciscaanse pater Diego Begolla die er vorig jaar zijn leven gaf voor arme ouderen.

info

www.kerkinnood.nl

organisatieKerk in Nood (ACN Nederland)
locatieKoornstraat 6
plaatsOss (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl