Vandaag is zaterdag 25 mei
Sint Urbanus
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerwoensdag 6 maart t/m zaterdag 20 april    Evangelie van 2019-03-06
(Aswoensdag)
 titelKruiswegwandeling Volendam
beschrijving

Gedurende de veertigdagentijd en het paasweekend (Aswoensdag 6 maart t/m 20 april 2019) kan in Volendam wederom de Kruisweg gewandeld worden langs veertien kruiswegstaties met de 150 jaar oude schilderijen uit de voormalige Sint-Vincentiuskerk en teksten ter overweging.

Het startpunt van de kruiswegroute is bij zorgcentrum Sint-Nicolaashof (St. Nicolaashof 1) en eindigt bij Art Hotel Spaander (Haven 15-19). De kruiswegroute is goed te doen in (kleine) groepjes en rolstoelvriendelijk.

info

www.kerkvolendam.nl
facebook.com/KruiswegVolendam

locatieStartpunt: Zorgcentrum Sint-Nicolaashof, Sint Nicolaashof 1
plaatsVolendam (Noord-Holland)
postcode11
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl