Vandaag is dinsdag 7 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 18 mei 2019    Evangelie van 2019-05-18
begintijd10:00 uur
 titelSPV Jubileumwandeling Slenaken - Moresnet
beschrijving

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden (SPV) organiseert door het jaar diverse wandeltochten.

Zat. 18 mei: Jubileumwandeling Slenaken - Moresnet - 15+10 km
(heen- en deels terugwandeling)

N.a.v. 150 jaar bedevaart van Slenaken naar Moresnet organiseert de SPV een pelgrimswandeling ‘binnendoor’ tussen beide plaatsen.

Vertrek 10.00 uur van de Remigiuskerk te Slenaken: achter langs kasteel Beusdael, door Sippenaeken, langs de Geul en door Plombières naar het Maria-oord. Ca. 14.00 uur korte viering; daarna pauze. Ca. 15.00 uur wandeling terug via Völkerich en de Vijlener bossen naar Epen. Vandaar laatste 4,5 km terug met bus 57 naar Slenaken (uursdienst) of te voet.

info

www.spvlimburg.nl

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatieRemigiuskerk, Hees 2
plaatsSlenaken (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl