Vandaag is dinsdag 13 april  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 10 november 2019    Evangelie van 2019-11-10
 titelThemadag - Christen-zijn op je werk
beschrijving

Werk, betaald of onbetaald, is voor ons allemaal belangrijk. We besteden er gemiddeld minstens 1600 uur per jaar aan. Soms lopen we tegen vragen aan als: werk ik om te leven of leef ik om te werken? Heeft jouw geloof iets te maken heeft met je werk, of zijn dat twee gescheiden werelden? Wist je dat er daarover veel richtlijnen in de Bijbel staan?

In veel kerken, parochies en gemeenten wordt daarbij stilgestaan op zondag 10 november, de Landelijke themazondag Christen-zijn op je werk. Dit jaar voor de tiende keer! Dat is steeds de zondag na Dankdag voor gewas en arbeid. Veel inspiratie voor een themadienst vind je op de website. Houd daaraan voorafgaand eens een simpele enquête hoe dit bij jullie leeft, en gebruik de resultaten daarvan in die dienst.

Ook meedoen, eventueel op een andere datum? Meld je dan even vrijblijvend aan via de website. Op de kaart wordt dan zichtbaar wie er waar meedoen.

info

www.christenzijnopjewerk.nl/themazondag

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl