Vandaag is maandag 9 december  

categorie categorie Reis
reis
wanneervrijdag 26 juli t/m zondag 4 augustus    Evangelie van 2019-07-26
 titelWandelvakantie - Stap Mee Op
beschrijving

Parochiefederatie HH. Clara en Franciscus organiseert een Stap Mee Op-reis (SMO). Het is een actieve wandelvakantie met verdieping in geloof! Speciaal voor jong-volwassenen. Iets voor jou?

We starten de reis met een weekend in een klooster
In het eerste weekend zullen we het ritme van het klooster leren kennen en een beetje van het kloosterleven proeven. Vervolgens gaan we een week wandelen in de bergen.

  • Intensieve (berg)wandeling
  • Bezinnen
  • Gezamenlijke dagopening en -sluiting
  • De H.Mis vieren
  • Gezellig met elkaar eten

De kosten van de volledige reis zijn ongeveerd € 700 per persoon.

Het vertrek van de reis is op vrijdagochtend vanaf de Petruskerk in Roelofarendsveen. De bestemming is dit jaar Zwitserland!

info

stapmeeop@gmail.com

locatie
plaatsZwitserland
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl