Vandaag is zondag 26 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Gemeenschap Emmanuel
(Emmanuel)

Gemeenschap Emmanuel

Website E-mail

De Gemeenschap Emmanuel
is een katholieke Gemeenschap
waarin alle levensstaten
vertegenwoordigd zijn
(gehuwden, ongehuwden,
mannelijke en vrouwelijke
toegewijden in het celibaat)
en kent een spiritualiteit
van aanbidding, compassie
en evangelisatie.

Nederland
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

België
info@emmanuelvlaanderen.be
www.emmanuelvlaanderen.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 16 maart    Evangelie van 2019-03-16
begintijd09:00 uur
 titelEmmanuel Mannendag Ardennen
beschrijving

Vanuit regio Zuid (Den Bosch, Eindhoven en Tilburg) van de gemeenschap Emmanuel organiseren we op zaterdag 16 maart 2019 een dag voor mannen (18+) van zowel binnen als buiten de gemeenschap. Dus ook mannen van buiten regio zuid zijn welkom!

We willen rond 9.00 uur samen weg rijden vanuit omgeving Eindhoven. Na aankomst in de Ardennen is er de keuze om te gaan mountainbiken of te gaan wandelen. Tegen 12.00 uur zal er een gezamenlijke impuls en lunch zijn en vieren we ook de mis in Banneux. Aansluitend wordt er weer gemountainbiked of gewandeld. Eind van de middag ontmoeten we elkaar weer om samen in een restaurant de dag af te sluiten met een maaltijd. Daarna rijden we gezamenlijk terug naar Nederland.

Mocht je willen mountainbiken maar er geen hebben: geen nood, ter plekke kan een mountainbike gehuurd worden voor ongeveer € 25,- per dag.

Lunch graag zelf meenemen, brandstofkosten delen we samen. Verder zijn alleen de kosten voor de avondmaaltijd voor eigen rekening.

Om een beeld te krijgen van het aantal mensen dat we kunnen verwachten verzoeken we jullie uiterlijk 5 maart aan te melden bij het secretariaat via info@emmanuelnederland.nl

We hopen velen van jullie te mogen ontmoeten op 16 maart.

info

info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

organisatieGemeenschap Emmanuel
locatie
plaatsArdennen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl