Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Kerk in Nood (ACN Nederland)
(Kerk in Nood)

Kerk in Nood (ACN Nederland)

Website E-mail

Kerk in Nood ondersteunt christenen over de hele wereld waar zij worden vervolgd of onderdrukt of waar zij in pastorale nood zijn.

Peperstraat 11-13
5211 KM  's-Hertogenbosch
(073) 613 08 20
info@kerkinnood.nl
www.kerkinnood.nl

Abdij van Park 5
B-3001 Leuven
016/39 50 50
info@kerkinnood.be
www.kerkinnood.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 22 maart    Evangelie van 2019-03-22
begintijd18:30 uur
 titelAvond van de Martelaren
beschrijving

Op vrijdag 12 april organiseert Kerk in Nood in de Nicolaasbasiliek de Avond van de Martelaren. Die begint om 18:30 uur met een Eucharistieviering, gevolgd door een kruisweg, muziek en getuigenissen over vervolgde christenen. U hoort onder meer het verhaal van Blessing (23), een Nigeriaanse studente die haar moeder en zus verloor toen Fulani-herders tijdens het avondmaal plots hun huis binnenvielen.

De getuigenissen - uit Nigeria, maar ook uit Syrië, Indonesië en Kenia - laten zien dat het ook vandaag de dag niet vanzelfsprekend is om in vrijheid in Christus te geloven. Gebed voor de martelaren, hun nabestaanden én hun vervolgers is daarom essentieel. Komt u ook? Aanmelden kan hier. Het is niet verplicht, maar gezien de verwachte opkomst wel gewenst.

Behalve in Amsterdam zijn er ook zulke avonden op 22 maart in Zwolle (Basiliek van Onze Lieve Vrouw Ten Hemelopneming) en op 5 april in Maastricht (Basiliek van Onze Lieve Vrouw Sterre der Zee).

info

www.kerkinnood.nl

organisatieKerk in Nood (ACN Nederland)
locatieBasiliek van Onze Lieve Vrouw Ten Hemelopneming, Ossenmarkt 25
plaatsZwolle (Overijssel)
postcode80
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl