Vandaag is dinsdag 17 september
Prinsjesdag / Heilige Lambertus
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 8 juni    Evangelie van 2019-06-08
begintijd11:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelGeorgiuswandeling bij Otterlo
beschrijving

Op zaterdag 8 Juni is er een wandeling bij Otterlo. Deze wandeling begint en eindigt bij het Marchantplein van bezoekerscentrum / museonder, in het Nationaal Park De Hoge Veluwe, Houtkampweg 9c, 7352 TC Otterlo. De wandeling is ditmaal 20 km (in te korten tot 10 km).

Ik zou die dag graag om 11.00 uur willen verzamelen bij het Marchantplein van het bezoekerscentrum / museonder. Dichtsbijzijnde bushalte is Bezoekerscentrum, Otterlo. Ik verwacht rond 18.00 uur weer bij bezoekerscentrum / museonder te zijn.

We kunnen na afloop van de wandeling bezien of we al dan niet uit eten willen gaan. Je kunt je bij mij opgeven via de mail. Graag tijdig aanmelden, uiterlijk op de dag voor de wandeling.

Nodig gerust mensen uit die jullie kennen.

info

Paul Raves
Georgiuswandelingen@gmail.com
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/Georgiuswandelingen.html

locatie
plaatsOtterlo (Gelderland)
postcode67
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl