Vandaag is donderdag 20 juni
Sacramentsdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 11 mei    Evangelie van 2019-05-11
(Sint Mamertus)
begintijd11:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelGeorgiuswandeling van Druten naar Beuningen
beschrijving

Op zaterdag 11 mei is er een wandeling bij Druten. Deze wandeling begint in Druten en eindigt in Beuningen. Vanaf Beuningen kan men met de bus naar station Nijmegen. De wandeling is ditmaal 19 km. Ik zou die dag graag om 11.00 uur willen verzamelen bij busstation Druten. Ik verwacht rond 17.00 uur bij Beuningen te zijn, bushalte ‘Kerk’.

We kunnen na afloop van de wandeling bezien of we al dan niet uit eten willen gaan. Je kunt je bij mij opgeven via de mail. Graag tijdig aanmelden, uiterlijk op de dag voor de wandeling.

Nodig gerust mensen uit die jullie kennen.

info

Paul Raves
Georgiuswandelingen@gmail.com
www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-druten/17825
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/Georgiuswandelingen.html

locatie
plaatsDruten (Gelderland)
postcode66
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl