Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 13 april    Evangelie van 2019-04-13
begintijd11:30 uur
eindtijd19:00 uur
 titelGeorgiuswandeling bij Castricum
beschrijving

Op zaterdag 13 april is er een wandeling bij Castricum. Deze wandeling begint en eindigt in Castricum bij het station aldaar. De wandeling is ditmaal 19 km. Ik zou die dag graag om 11.00 uur willen verzamelen bij station Castricum. Ik verwacht rond 17.00 uur weer bij station Castricum te zijn.

We kunnen na afloop van de wandeling bezien of we al dan niet uit eten willen gaan. Je kunt je bij mij opgeven via de mail. Graag tijdig aanmelden, uiterlijk op de dag voor de wandeling.

Nodig gerust mensen uit die jullie kennen.

info

Paul Raves
Georgiuswandelingen@gmail.com
www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-castricum/11140
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/Georgiuswandelingen.html

locatie
plaatsCastricum (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl