Vandaag is donderdag 18 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 23 maart    Evangelie van 2019-03-23
begintijd11:30 uur
eindtijd19:00 uur
 titelGeorgiuswandeling bij Breda
beschrijving

Op zaterdag 23 maart is er een wandeling bij Breda. Deze wandeling begint en eindigt bij station Breda. De wandeling is ditmaal 14½ km. Ik zou die dag graag om 11.30 uur willen verzamelen bij station Breda. Ik verwacht rond 17.00 uur weer bij station Breda te zijn.

We kunnen na afloop van de wandeling bezien of we al dan niet uit eten willen gaan. Je kunt je bij mij opgeven via de mail. Graag tijdig aanmelden, uiterlijk op de dag voor de wandeling. Nodig gerust mensen uit die jullie kennen.

Nodig gerust mensen uit die jullie kennen.

info

Paul Raves
Georgiuswandelingen@gmail.com
www.ns.nl/dagje-uit/wandelen/mastbos.html
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/Georgiuswandelingen.html

locatie
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl