Vandaag is donderdag 20 juni
Sacramentsdag
 

categorie categorie Retraite
retraite
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 14 t/m donderdag 17 januari    Evangelie van 2019-01-14
begintijd12:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelRetraite pastorale beroepskrachten
beschrijving

Van maandag 14 januari t/m donderdag 17 januari 2019 wordt weer de jaarlijkse retraite voor de pastorale beroepskrachten van Bisdom Groningen-Leeuwarden gehouden.

Tijdens de retraite zal er ruimte zijn voor eucharistievieringen, gebed, persoonlijke bezinning en gezamenlijk gesprek. De retraite is gedeeltelijk in stilte, dat wil zeggen dat we stil zijn tot en met de eucharistieviering (9.30 uur), dus ook stilte tijdens het ontbijt. ’s Avonds en tijdens de andere maaltijden is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. In ons dagritme zullen we ons aansluiten bij de monniken van het klooster.

De retraite staat open voor ieder die werkzaam is in het pastoraat van het bisdom Groningen-Leeuwarden. Er kunnen maximaal 17 personen deelnemen. De kosten bedragen ongeveer € 200 per persoon. (Exclusief een pakket van € 10 voor de huur van lakens en handdoek). Dit bedrag contant meenemen (graag gepast). Dus niet overmaken naar het bisdom! Op de een-na-laatste dag zullen wij voor de verrekening zorgen met de abdij.

info

Mw. L. Winter, secretaresse afdeling pastorale dienstverlening
(050) 40 65 888
l.winter@bisdomgl.nl
www.bisdomgl.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieStiltecentrum Betlehem, Abdijlaan 1
plaatsDoetinchem (Gelderland)
postcode70
bisdomUtrecht
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl