Vandaag is zaterdag 25 mei
Sint Urbanus
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 8 december 2018    Evangelie van 2018-12-08
(Maria Onbevlekte Ontvangenis)
begintijd10:00 uur
 titelH. Mis en daarna film Zaligen van Algerije
beschrijving

In verband met de Zaligverklaring van de 19 martelaren van Algerije op 8 december in Oran, zal de film “Des Hommes et des Dieux” na de extra viering van 10.00 uur in de pastorie worden vertoond. Deze film gaat over de monniken van Tibhirine, die uit hun klooster zijn ontvoerd en daarna vermoord. Zij horen bij de martelaren die op deze dag Zalig worden verklaard. Een ontroerende en aangrijpende film. U bent van harte welkom!

Omdat de film twee uur duurt, zullen we voor een eenvoudige lunch zorgen. Daarom willen we graag weten op hoeveel mensen wij moeten rekenen. Wilt u zich even aanmelden bij het secretariaat, tel. 035-6247415 op dinsdag t/m vrijdag tussen 9 en 12 uur.

info

Diaken Meijer
(035) 629 53 80

locatieVituskerk, Emmastraat 5 en de pastorie
plaatsHilversum (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl