Vandaag is zaterdag 25 mei
Sint Urbanus
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 8 december 2018    Evangelie van 2018-12-08
(Maria Onbevlekte Ontvangenis)
begintijd20:00 uur
 titelIntiem Adventsconcert - Lars Gerfen & Reyer
beschrijving

Gospelartiest Reyer en katholieke singer-songwriter Lars Gerfen bundelen de krachten en verrassen met een Adventstour. Zes intieme avonden die gaan over het verlangend uitzien naar Kerst.

Vergezeld door gitaar en piano brengen de twee zangers eigen repertoire en een aantal bekende Adventsliederen. “Lars en ik zijn beide ambassadeur van Red een Kind en hebben al enkele keren samen gezongen bij de jaarlijkse Kerstviering daar. Daaruit ontstond het idee om die samenwerking breder te trekken”, legt Reyer uit. “In tegenstelling tot het zingen over Kerst, waarin we de geboorte van Jezus als Redder van de wereld vieren, wilden we nu bewust kiezen voor een lied over uitzien naar Zijn komst, en het wachten.”

Samen schreven ze, ter gelegenheid van de aanstaande tour, het nieuwe lied Morgen zal Ik er zijn, over de verwachting en het verlangen naar de komst van de Hoop in de persoon van Jezus.

“Het samenwerken beviel erg goed. Heel mooi om samen over dit bijzondere thema te praten en te zingen. Voor mij persoonlijk is de Advent ieder jaar weer een speciale periode. Een tijd die uitnodigt tot verdieping en bezinning. Ik zie er erg naar uit om dit samen met Reyer muzikaal vorm te geven.”

De Adventstour begint op 8 december in Ede. Lars en Reyer bezoeken vervolgens Tilburg, Emmeloord, Zevenhoven, Leuven en Bolsward.

Bekijk hier de videoclip van de single ‘Morgen zal Ik er zijn’: www.youtube.com/?v=_nUMmUkAXTE

Reserveer je kaarten via: www.eventsforchrist.nl/event/adventstour-reyer-en-lars-gerfen
Alleen het concert in Tilburg is gratis.

info

www.eventsforchrist.nl/event/adventstour-reyer-en-lars-gerfen

locatieBeatrixkerk, Beatrixlaan 54
plaatsEde (Gelderland)
postcode67
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl