Vandaag is zaterdag 25 mei
Sint Urbanus
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 10 december 2018    Evangelie van 2018-12-10
begintijd13:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelLezing World Human Rights Day
beschrijving

Ter ere van het 70-jarig jubileum van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens op 10 december 2018 , de dag van de rechten van de mens, geeft Prof. dr. E.M.H. Hirsch Ballin in de Domkerk een lezing over 70 jaar Vrijheid van meningsuiting.

Het programma begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Naast de lezing kunnen er brieven geschreven worden voor politiek gevangenen via Amnesty International en kan een tentoonstelling.

bezocht worden waarin tien mensenrechtenorganisaties opdracht hebben gegeven aan grafisch ontwerpers om hun interpretatie van Vrijheid van Meningsuiting in beeld te brengen. 

Deze tentoonstelling 70 jaar UVRM – 70 jaar Vrijheid van meningsuiting is vanaf donderdag 14 november tot aan dinsdag 11 december te bezichtigen in de Domkerk.

Organisatoren
Amnesty International, Bits of Freedom, het College voor de Rechten van de Mens, Fauzia Ilias, Free Press Unlimited, Glenn Helberg, het Humanistisch Verbond, de Nationale Unesco, Commissie, de Unesco jongerencommissie, de Raad voor de Journalistiek en de Domkerk.

info

www.domkerk.nl

locatieDomkerk, Achter de Dom 1
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl