Vandaag is zaterdag 25 mei
Sint Urbanus
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneermaandag 10 t/m vrijdag 14 december 2018    Evangelie van 2018-12-10
 titelWeek van het Katholiek Onderwijs
beschrijving

In de Week van het Katholiek Onderwijs, dit jaar van 10 tot 14 december 2018, vieren we dat we dat dit onderwijs bestaat en dat zoveel mensen zich met hart en ziel hiervoor inzetten.

Ook dit jaar is er inspirerend materiaal ontwikkeld dat op school gebruikt kan worden, niet alleen in de Week zelf maar tijdens de hele Advent (van 2 tot en met 24 december 2018).

Voor het primair en middelbaar onderwijs is er een kerstposter met een afbeelding van Charles Eyck alsook suggesties voor gebruik van de poster in de klas. Voor het primair onderwijs is er Verwachting, een lesbrief voor de advent ontwikkeld door de Stichting bisschoppelijke Vastenactie (BVA) als onderdeel van de Adventsactie.

Neem daarnaast ook een kijkje op www.adventsactie.nl/scholen voor de moeder en kindprojecten van de BVA in Burkina Faso, Rwanda, Congo Central en Malawi. Als extra bieden we u bovendien een boekje aan om het hele jaar door te gebruiken, getiteld Feest in de Kerk.

info

www.nksr.nl/lesmateriaal/wko2018

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl