Vandaag is zaterdag 25 mei
Sint Urbanus
 

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneermaandag 10 december 2018 t/m zondag 6 januari    Evangelie van 2018-12-10
 titelKerststallenroute Den Bosch
beschrijving

In de binnenstad van ’s-Hertogenbosch kunt u tussen 10 december 2018 en 6 januari 2019 weer de ‘kerststallenroute’ lopen. In winkeletalages en voor ramen van woonhuizen zijn kostbare, in bruikleen gegeven, exemplaren te bewonderen, maar ook vele eigen creaties.

Wilt u uw kerststal - misschien zelf gemaakt - ook tentoonstellen? Stuurt u dan even een mail aan dhr. Jack v.d. Miessen, jacques@vdmiessen.nl met daarbij een foto en uw adres.

info

Dhr. Jack v.d. Miessen
jacques@vdmiessen.nl
www.kerststallendenbosch.nl

locatie
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl