Vandaag is zaterdag 25 mei
Sint Urbanus
 

categorie categorie gebed
gebed
wanneervrijdag 7 t/m zaterdag 8 december 2018    Evangelie van 2018-12-07
begintijd10:00 uur
eindtijd11:30 uur
 titel24 uur aanbidding
beschrijving

Ter gelegenheid van het hoogfeest van Maria Onbevlekte Ontvangenis organiseren de Pater-Pio gebedsgroep en de zusters van Maria Stella Matutina een 24-uurs aanbidding.

We beginnen op vrijdag 7 december met een H.Mis om 10.00 uur. Gedurende de 24 uur bidden we het rozenhoedje, is er een boeteviering, gelegenheid tot biecht en zingen we liederen. We sluiten de aanbidding af met een H.Mis op zaterdag 8 december om 10.30 uur.

info

www.katholiekdrechtsteden.nl

locatieAntoniuskerk, Burgemeester de Raadtsingel 45
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl