Vandaag is maandag 19 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 2 november    Evangelie van 2019-11-02
(Allerzielen)
 titelRequiemmis overleden defensiepersoneel
beschrijving

Het is binnen onze samenleving een goede traditie om jaarlijks onze overledenen te herdenken. De behoefte om te herdenken bestaat ook bij de nabestaanden van overleden militairen en burgermedewerkers van Defensie. Het Nationaal Katholiek Thuisfront en de Dienst Rooms-Katholieke Geestelijke Verzorging bij de Krijgsmacht organiseren daarom op de eerste zaterdag na Allerzielen de Nationale Requiemviering.

Odulphuskerk Best
De Requiemviering vindt plaats op zaterdag 2 november 2019. U bent deze dag van harte welkom in de Sint Odulphuskerk aan de Hoofdstraat 35, 5683 AC te Best. De Sint Odulphuskerk is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer (trein). Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van de kerk.

info

(06) 54 79 68 57
info@katholiekthuisfront.nl
www.katholiekthuisfront.nl/requiemviering

locatieSint Odulphuskerk, Hoofdstraat 35
plaatsBest (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl