Vandaag is zaterdag 25 mei
Sint Urbanus
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 27 oktober 2018    Evangelie van 2018-10-27
begintijd08:30 uur
 titelBedevaart Amsterdam naar Kevelaer
beschrijving

Op zaterdag 27 oktober 2018 zal er opnieuw een bedevaart naar Kevelaer plaatsvinden vanuit de Onze Lieve Vrouwekerk aan de Keizersgracht 220 te Amsterdam. Onze touringcars vertrekken om 08.30 uur stipt vanaf de Westermarkt.

Om 12.00 uur begint in de basiliek van het heiligdom onze gezongen Eucharistieviering. Vanaf 11.15 uur is er biechtgelegenheid in de biechtstoelen naast de biechtkapel. Na de Mis is er gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie en uw meegebrachte lunch te gebruiken in de grote zaal van het jeugdhonk Sint Antonius, tot 15.00 uur (aan het begin van de hoofd­straat).

Om 16.00 uur vinden het Lof en rozenkransgebed plaats in de biechtkapel. Vertrek uit Kevelaer om 17.30 uur (wederom stipt). We verwachten ’s avonds rond 20.00 uur terug te zijn op de Westermarkt in Amsterdam. (Om 15.00 uur is er kruiswegoefening in de openluchtkerk).

In Kevelaer zijn er talloze andere mogelijkheden om uw lunch te gebruiken. Consumptie is dan voor eigen rekening. Tot 15.45 uur kunt u religieuze artikelen kopen, waarna u om 16.00 uur voor het Lof verwacht wordt in de biechtkapel.

De kosten bedragen € 25 per volwassene, kinderen tot 12 jaar € 10. Dit bedrag dient contant te worden voldaan bij het instappen van de bus in een enveloppe met uw naam erop. Schriftelijke opgave met onderstaande ingevulde strook, per post of in de brievenbus van het Ontmoetingscentrum, Keizersgracht 218 B, 1016 DZ Amsterdam. Opgave via e-mail is ook mogelijk: info@olvkerk.nl door alle hieronder gevraagde gegevens in te vullen:

  • naam
  • adres
  • postcode
  • woonplaats
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • aantal deelnemers volwassenen/kinderen

info

info@olvkerk.nl
www.olvkerk.nl

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl