Vandaag is donderdag 20 juni
Sacramentsdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
RKJ Leiden

RKJ Leiden

Website E-mail

RKJ Leiden (Regionale Katholieke Jongerengroep) is een van de oudste lokale jongerengroepen ontstaan vanuit de WKJ (Werkgroep Katholieke Jongeren)

www.rkjleiden.nl Leiden

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 11 oktober 2018    Evangelie van 2018-10-11
(H. Johannes XXIII)
begintijd19:00 uur
eindtijd23:00 uur
 titelJongerenMis
beschrijving

Op donderdag 11 oktober hebben we onze maandelijkse Jongerenmis & Borrel! 
We beginnen om 19.00 met de H.Mis in de Lodewijkkerk, vervolgens verzamelen we rond 19.55 bij de ingang van de Lodewijkkerk en lopen we samen naar café North End (Noordeinde 55) voor de borrel :)

Voorafgaand aan de H.Mis zullen we samen avondeten (17.30, dezelfde locatie). Hiervoor vragen we een kleine bijdrage van € 2. Laat maar weten of / hoelaat je komt, of je mee-eet en of je speciale eetwensen hebt (liefst vóór woensdagmiddag, zodat we er rekening mee kunnen houden bij de boodschappen).

Je bent van harte welkom! Tot dan! :)

info

www.rkjleiden.nl

organisatieRKJ Leiden
locatieHeilige Lodewijkkerk, Steenschuur 19 en Café North End, Noordeinde 55
plaatsLeiden (Zuid-Holland)
postcode23
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl