Vandaag is maandag 19 augustus  

categorie categorie Reis
reis
VNB

VNB

Website E-mail

VNB is al in 1883, als eerste Nederlandse bedevaart­organisatie, gestart met het organiseren van bedevaarten en kan dus bogen op een ruime ervaring.

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie.

Tel. algemeen (073) 681 81 11
Fax (073) 681 81 10

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 11 t/m zondag 19 mei    Evangelie van 2019-05-11
(Sint Mamertus)
 titel9-Daagse VNB-KN-reis naar Ierland
beschrijving

Katholiek Nieuwsblad en VNB organiseren een negendaagse reis naar de bronnen van het vroeg-christelijk geloof in West-Europa: Ierland.

Ierland: een cultureel bolwerk vol schitterende natuur, rijke geschiedenis en met diepgewortelde katholieke roots. Sint Jeroen, Sint Patrick en Sint Brandaan zijn enkele toonaangevende Ierse Heiligen die vanuit Ierland in delen van Europa het christelijk geloof verkondigden. Ierland is een adembenemend en intrigerend land dat zeker de moeite van het bezoeken waard is. Samen met Katholiek Nieuwsblad gaan wij, onder begeleiding van reisleider Pim Walenkamp en zehr. M. Hagen, van 11 t/m 19 mei 2019 naar de bronnen van het vroeg Christelijk geloof in Ierland.

Hoogtepunten

  • Trinity College
  • Book of Kells
  • St. Patrick’s Cathedral
  • Mariaheiligdom Knock
  • Cliffs of Moher

Kosten voor VNB reis KN1901 vanaf € 1.349

Reisleider: Pim Walenkamp, bestuurlid van Katholiek Nieuwsblad
Priester: Pastoor Michel Hagen

info

(073) 681 81 11
info@vnb.nl
vnb.nl/pelgrimsreizen/reis_boeking?reizID=1448

organisatieVNB
locatie
plaatsIerland (Ierland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl