Vandaag is donderdag 20 juni
Sacramentsdag
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 12 t/m zondag 14 oktober 2018    Evangelie van 2018-10-12
 titelLourdestriduüm in Heerlen
beschrijving

Wie ooit in Lourdes is geweest heeft ongetwijfeld een onuitwisbare indruk meegenomen. De veel zieken, de sfeer van gebed, de lichtprocessie... allemaal elementen die voor altijd een plaats hebben in het hart.

Wie Lourdes in het klein wil beleven is van 12 tot en met 14 oktober welkom in de kerk van de Heerlense wijk Molenberg aan de Gerard Bruningstraat. Daar wordt een Lourdes-driedaagse gehouden bij een speciale Mariagrot. Er zijn feestelijke missen met lichtprocessie op vrijdag en zaterdag om 19.00 uur en er is een H. Mis met hulpbisschop Everard de Jong op zondag om 10.00 uur.

info

i.lipsch@parochie-molenberg.nl

locatieOnze Lieve Vrouw van Lourdeskerk, Gerard Bruningstraat 2
plaatsHeerlen (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl