Vandaag is zaterdag 25 mei
Sint Urbanus
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 21 oktober 2018    Evangelie van 2018-10-21
begintijd11:00 uur
 titelSt. Gerardusbedevaart Overdinkel
beschrijving

‘Hoop doet leven’ is het thema van de 106de St. Gerardus Majella bedevaart, op 21 oktober in Overdinkel (parochie Maria Vlucht).

Pastor Willy Rekveld: “Al ruim honderd jaar gaan mensen als Gods volk onderweg naar Overdinkel om op voorspraak van de heilige Gerardus die hoop te verkrijgen in alles wat hen gaande en staande hield. Ook anno 2018 mogen wij als mensen van hoop, geloof en vertrouwen op bedevaart gaan. Hopelijk weten velen uit onze parochies de weg naar Overdinkel te vinden om door de heilige Gerardus als mensen van hoop wegen te gaan van vrede en liefde, ook in onze tijd.”

Ter voorbereiding op de bedevaart is er een Gerardus Triduüm (18-20 oktober), met elke dag een viering en ontmoeting. Op 21 oktober is om 11.00 uur de Plechtige Eucharistieviering met daarna de processie en om 15.00 uur het Sluitingslof.

info

Parochiecentrum Gerardus Majellakerk
(053) 538 13 04 (10.00-11.30 uur)
www.aartsbisdom.nl/home/bedevaarten/bedevaarten-binnen-aartsbisdom/overdinkel

locatieGerardus Majellakerk, Hoofdstraat 76
plaatsOverdinkel (Overijssel)
postcode75
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl