Vandaag is donderdag 20 juni
Sacramentsdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 11 oktober 2018    Evangelie van 2018-10-11
(H. Johannes XXIII)
begintijd10:00 uur
eindtijd15:30 uur
 titelOntmoetingsdag partnerverlies
beschrijving

Het verlies van je partner is heel ingrijpend. Je leven staat opeens op zijn kop en misschien vraag je je af hoe je verder kunt na dit verlies, en het leven weer de moeite waard kunt vinden. In ieder geval is de verwerking van verlies, het hervinden van het leven zonder je partner, voor iedereen verschillend.

Vele factoren spelen daarbij een rol. Vele mensen in je directe omgeving of daarbuiten proberen je daarbij tot steun te zijn.

De diocesane werkgroep Partnerverlies van het Bisdom Groningen-Leeuwarden is zo’n groep, die ú tot steun wil zijn bij het verwerken van uw verlies. Zij organiseert elk half jaar in telkens een andere regio een ‘Ontmoetingsdag’ voor mensen zoals u.

Het ‘ontmoeten’ staat op deze dag voorop. De dag is namelijk vooral bedoeld om de eigen ervaringen met andere mensen, die eveneens hun partner hebben verloren, te delen. Het is een dag, waarop u op verhaal mag komen en waarop u vrijelijk mag zeggen wat u er eigenlijk van vindt.

Na de dagopening zal pastor Bernard Buit uit Veendam een inleiding houden over verliesverwerking. Hij zal ook stilstaan bij de plaats, die God daarbij inneemt. De dag zal worden besloten met een korte viering.

Als u het prettig vindt, kunt u iemand uit uw omgeving meenemen.

Bijdrage in de kosten
Er wordt van u een bijdrage in de kosten gevraagd van € 12 pp. Daarvoor ontvangt
u tevens koffie/thee en een lunch. Uw bijdrage kunt u op de dag zelf bij binnenkomst voldoen.

Opgave
Wij willen u verzoeken zich vóór 3 oktober 2018 op te geven. U kunt zich telefonisch en via de email aanmelden: (050) 40 65 888 / l.winter@bisdomgl.nl

Na opgave ontvangt u rond 4 oktober een programma, een routebeschrijving en verdere informatie over de ontmoetingsdag. Er is voldoende parkeerruimte.

info

Dhr. A.M.J. v.d. Rijdt
(0527) 61 57 48

Mw. M.H.A. Steen-Blom
(0516) 850 820

Mevr. A. van Mensvoort-Brugmans
(0591) 35 16 05

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieParochiehuis, Midstraat 110
plaatsJoure (Friesland)
postcode85
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl