Vandaag is zaterdag 25 mei
Sint Urbanus
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 20 t/m zaterdag 27 oktober 2018    Evangelie van 2018-10-20
 titelPelgrimage Rome Jacobusparochie NW Friesland
beschrijving

Sinds de middeleeuwen trekken duizenden Christenen ieder jaar op pelgrimage, waarbij Rome voor velen de eindbestemming is. Het is dan ook niet voor niets dat Rome de belangrijkste stad van Italië is en de zetel van de paus. Gaat u mee op zoek naar de echte verhalen achter de mozaïeken, mythes en martelaren? Ga jij mee om de mooiste basilieken en kathedralen te zien? Gaat u, ga jij mee om betekenisvol te ontmoeten en op zoek te gaan naar de roots van ons katholiek geloof? Ga jij, gaat u mee op bezoek bij de paus?

In de herfstvakantie van dit jaar ( 20 t/m 27 oktober ) organiseren we vanuit de Heilige Jacobusparochie een pelgrimsreis naar Rome, voor ALLE parochianen van ons bisdom, jong en oud. Pelgrimeren is ontmoeten, samen vieren, samen delen en je geloof verdiepen.

Al meerdere jaren organiseren we reizen naar Lourdes, Polen, Israel, enz. en dit jaar naar Rome. We hopen dat er vele mensen met ons mee gaan, in de voetsporen van Petrus. We zullen de reis gaan maken per Royal class touringcar, en zullen naast Rome een aantal andere prachtige steden aan doen. De pastorale begeleiding is in handen van pastoor Marco Conijn.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de reis, bel dan voor meer informatie met 06-81056653. Er zijn nog slechts een paar plaatsen beschikbaar, geef u dus snel op !

info

(06) 810 566 53

locatie
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl