Vandaag is zondag 26 mei  

categorie categorie Muziek
muziek
Nederlandse Sint Gregoriusvereniging
(NSGV)

Nederlandse Sint Gregoriusvereniging

Website E-mail

Behartigt de belangen van al diegenen die regelmatig zingen in een kerkkoor en bevordert de liturgische muziek.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 11 t/m zondag 15 juli 2018    Evangelie van 2018-07-11
 titelZomerweek Zin in zingen
beschrijving

Een week (van 11 tot 15 juli) samen klinken en zingen, eenvoudig en speels. De week wordt afgesloten met een klein concert in de prachtige kapel.

Het Dominicanenklooster biedt ruimte en rust om de stemmen te laten klinken en ze te laten horen. Het uitgangspunt is genieten van het vrij en voluit zingen in groepsverband, de vibratie van de stem in het lichaam voelen en samen de vreugde ervaren van het samen zingen van meerstemmige liederen. Met speelse oefeningen kunnen de  deelnemers de verschillende klanken ervaren die in de liederen weer terug komen. Er is ruimte voor individuele aandacht en een ieder kan zijn eigen stappen zetten in het proces. Met meerstemmige liederen uit verschillende culturen bouwen de deelnemers een mooi repertoire op.

Locatie: Klooster Huissen.
Aan de inschrijving zijn kosten verbonden.

info

www.nsgv.nl

organisatieNederlandse Sint Gregoriusvereniging
locatieDominicanenklooster, Stadsdam 1
plaatsHuissen (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl