Vandaag is zondag 26 mei  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
VNB

VNB

Website E-mail

VNB is al in 1883, als eerste Nederlandse bedevaart­organisatie, gestart met het organiseren van bedevaarten en kan dus bogen op een ruime ervaring.

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie.

Tel. algemeen (073) 681 81 11
Fax (073) 681 81 10

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 21 t/m zaterdag 28 juli 2018    Evangelie van 2018-07-21
 titelVNB kinder- en jongerenreis Lourdes
beschrijving

Heb je wel eens van Lourdes gehoord? Daarvoor heb jij nu de kans om met deze reis speciaal voor kinderen en jongeren t/m 30 jaar naar Lourdes te gaan. Een speciaal programma op jullie afgestemd. met deskundige vrijwilligers voor de zorg die nodig mocht zijn... Lourdes zo’n mooie plaats voor betekenisvolle ontmoetingen!

info

Dianne van Klink
(06) 411 322 76
www.vnb.nl
Facebook.com/Stichting.VNB

organisatieVNB
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl