Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Reis
reis
wanneerdonderdag 14 t/m zondag 17 juni 2018    Evangelie van 2018-06-14
 titelKingsmen - Quest 2.0
beschrijving

KingsMen is in 2012 als een kleine bergtocht in de Pyreneeën begonnen. Drie vrienden besloten dat ze als mannen onder elkaar naar een abdij in de bergen wilden waar ze fysiek en spiritueel uitgedaagd zouden worden en waar ze hun vriendschap konden verstevigen. In 2013 volgde een vervolg wat eind 2014 begin 2015 leidde tot de oprichting van KingsMen.

Oppervlakkige vriendschappen en bankhangen
Onze westerse maatschappij kenmerkt zich door een steeds groter wordende passiviteit van grote groepen mannen. Mannen van vandaag hebben vaak moeite om te gaan met het groeiende zelfbewustzijn van vrouwen en kruipen daardoor in hun eigen wereld terug. Deze passiviteit begint met op de bank hangen voor de TV of PC en eindigt vaak in ingewikkelde verslavingsproblematiek, moeilijke relaties, overwerkt zijn en zeer oppervlakkige vriendschappen.

Man van de bank af
KingsMen gelooft dat het tijd is dat mannen weer opstaan in hun kracht en hun rol oppakken in gezin, kerk en maatschappij. Dit kunnen ze alleen met hulp van echte vrienden en door God een plaats te geven in hun leven.

Programma 2018

7 t/m 11 feb Kingsmen Quest 1.0 Pyreneë
8 t/m 11 mrt Kingsmen Quest 1.0 Hautecombe
14 t/m 18 mrt Kingsmen Quest 1.0 Pyreneën
15 t/m 18 mrt Kingsmen Awaken! Akkrum
23 t/m 27 mei Kingsmen Quest 2.0 Pyreneën
1 t/m 3 jun Kingsmen Father-Daughter Akkrum
14 t/m 17 jun Kingsmen Quest 2.0 Hautecombe
31 aug t/m 2 sep Kingsmen Father-Son Clervaux, Luxemburg
2 t/m 7 okt Kingsmen Quest 3.0 Pyreneën

info

www.kingsmen.nl

locatie
plaatsHautecombe
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl