Vandaag is zaterdag 25 mei
Sint Urbanus
 

categorie categorie Retraite
retraite
La Verna

La Verna

Website

Franciscaans centrum voor spirituele ontwikkeling

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 12 t/m zondag 18 november 2018    Evangelie van 2018-11-12
 titelFranciscaanse Stille Retraite
beschrijving

Een Franciscaanse Stille Retraite (FSR) is bedoeld voor mensen die verlangen naar stilte en naar contact met de Bron van hun leven. Tijdens deze zesdaagse retraite geven we geen conferenties; de stilte staat centraal. Je hebt elke dag een gesprek met een eigen begeleider en je neemt deel aan een dagelijkse themaviering waarin bijbelteksten en teksten van Franciscus en Clara doorklinken. De retraite vindt plaats in een klooster en je beweegt mee in het kloosterritme van gebedstijden en eucharistievieringen.

Je kunt alleen deelnemen als je je voor alle zes dagen inschrijft. Kun je pas later komen of moet je eerder weggaan, schrijf je dan in voor een van de andere stille retraites.

Het is heel belangrijk je goed te informeren over wat de retraite inhoudt. Daar kun je meer over te weten komen op de website van de Franciscaanse Stille Retraites: www.stilleretraites.nl . Enkele ervaringen en indrukken van andere retraitanten kunnen je een idee geven hoe een retraite kan werken. Op de site kun je meer te weten komen over de opzet van de retraite, de begeleiders en de verschillen tussen de locaties (wel of geen gastenverblijf, modern of oud, meer of minder stil, wel of niet gelijkvloers etc.).

Locatie: Abdijlaan 9,  2960 Brecht, België.

Gelieve zelf de dekbedhoes, onder-/of hoeslaken, sloop en handdoeken mee te brengen. Kan dat echt niet, dan kun je tegen betaling van € 10,- een pakket met handdoeken en bedlinnen ontvangen.

info

laverna.nl/activiteit/franciscaanse-stille-retraite-trappistinnen-brecht-12-18-november-2018

organisatieLa Verna
locatieAbdij Onze Lieve Vrouwe van Nazareth, Abdijlaan 9
plaatsBrecht (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl