Vandaag is zondag 26 mei  

categorie categorie kamp
kamp
Life Teen

Life Teen

Website E-mail

Het uit Amerika overgewaaide Life Teen concept heeft reeds vele groepen in Nederland voortgebracht.

Kijk op www.life-teen.nl voor een overzicht.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 23 t/m zaterdag 28 juli 2018    Evangelie van 2018-07-23
 titelEuropees Life Teen zomerkamp
beschrijving

Van maandag 23 t/m zaterdag 28 juli 2018 vindt in Bezinningscentrum Emmaus te Helvoirt het Lifeteen zomerkamp plaats met als thema: Enter into the Heart of God. Het kamp is bedoeld voor jongeren van 12 t/m 19 jaar.

Bijdrage in de kosten: € 210

Praktische Informatie
Het gaat om het Europese Life Teen Zomerkamp, dat dit jaar voor de 11e keer georganiseerd wordt. Het kamp vindt plaats in bezinningscentrum Emmaus te Helvoirt (NL) van maandag 23 t/m zaterdag 28 juli 2018. Er worden zo’n 120 tieners verwacht vanuit verschillende Europese landen: tieners uit Nederland, Duitsland, Spanje, Schotland, Frankrijk, en tieners van Amerikaanse legerbasissen in Europa. De leiding is in handen van een enthousiaste groep van met name Nederlandse jongeren, enkele gezinnen en kamppriesters. Alles wordt zowel in het Nederlands als het Engels aangeboden middels vertaalapparatuur, de deelgroepen worden ingedeeld op eigen land/taal.

Thema en programma
Het is een week waarin tieners meer leren over wie God is, wat de Kerk te bieden heeft en over onderlinge vriendschap. Dit geeft mogelijkheid de vreugde van het katholieke geloof te ontdekken, samen met leeftijdsgenoten. Daarnaast is er ook volop tijd voor sport en spel, muziek, creativiteit en gezelligheid. Al deze aspecten van het kamp staan in het thema van dit jaar Heart of God. Kapelaan Jochem van Velthoven (regio Alphen-Gilze) is betrokken bij de voorbereidingen en de hele week aanwezig als kamppriester, en jongerenwerker Nina Mertens is een van de kamporganisatoren. Bisschop Liesen heeft afgelopen jaar een bezoek gebracht, dat zal dit jaar wederom het geval zijn.

info

summercamp@lifeteen.nl
www.lifeteen.nl

organisatieLife Teen
locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl